Den här bloggen är tillägnad alla undergivna tjejer och kvinnor. Ni är värdefulla och förtjänar uppskattning, värme och kärlek och att all er längtan blir verklighet!

Många unga kvinnor känner sig vilsna i dag. De har inte fått den vägledning som de så väl behöver för att växa och mogna. Dessa unga kvinnor har ofta mammor som inte kan ge sin dotter vad hon behöver under denna period av livet. Mammor menar oftast gott men kan ibland begränsa sin dotters utveckling. Detta ofta i kombination med en frånvarande pappa eller en pappa som varit allt för sträng kan göra att en ung kvinna känner sig vilsen.

För sådana ouppfostrade “slynor” kan det vara välgörande att träffa en äldre man. Med hjälp av en äldre, erfaren man som förstår sig på kvinnan och hennes unika behov kan hon genomgå en frigörelseprocess där hon blir som förlöst och successivt mognar.

Mannen skall vara en erfaren man som är både trygg, vänlig och bestämd på samma gång. Han skall vara sträng men rättvis, konsekvent och empatisk. Mannen lär den unga kvinnan mer om vad livet handlar om och vad han vet om livet. Hon kan knyta an till honom och anförtro honom sina innersta tankar.

Tjejen får stå i centrum och successivt utvecklas i sin egen takt. Hon får lära sig sådant som hon saknat som t.ex. gränssättning, lydnad, tillit och mycket annat. Under en läroperiod lär mannen henne allt som hon behöver veta. Om hon inte sköter sig och inte är en duktig flicka så kan hon få straff.


Jag är en man på 47 år i Göteborg som har mycket erfarenhet av att vägleda tjejer. Om du vill komma i kontakt med mig och veta mer:
Skriv till: wm ”snabela” chicktrainer.net


    
ChickTrainer.net is based on WordPress platform, RSS tech , RSS comments design by Gx3.


räknare
Besöksräknareslyna,fostran,slavinna,slampa,smisk,straff,uppfostran,lydnad,bdsm,bondage,24/7,lekar,utnyttja,använda,förnedra,utlåníng,utlånas,skolflicka,stygg flicka,master,herre,sträng master
sprutslyna, sprutluder, slynträning, slynskola, slavinneskola, slavträning, slav, träning, slavinneträning,
docka,knulldocka,leksak, sexleksak, luder, spermahora, spermaluder, spermaslyna,